ყურძენი წლის ბოლოს ხელით იკრიფება, რათა მოხდეს შაქრის ბუნებრივი დაგროვება. დამზადებულია კლასიკური მეთოდით უჟანგავი ფოლადის ავზებში. ოქროს ფერი ნარინჯისფერი ანარეკლებით. არომატული თაფლის, ატმის, კომშის, გარგარისა და მსხლის ტონებით, რასაც მოჰყვება ნაზი ყვავილოვანი ნოტები. გემოზე ღვინო მსუბუქია გამაგრილებელი მჟავიანობით, მიუხედავად სიტკბოსი და მწიფე ხილის ფეთქებადი არომატის. ის შესანიშნავად უხდება ხილის ნამცხვრებს და ობიან ყველებს, როგორიცაა როკფორი, მაგრამ თავისთავადაც შესანიშნავია.